Pagina's

vrijdag 19 november 2010

Update

*Shame*Shame*Shame* ... al bijna een maand niets meer gespost :-$.
Sorry daarvoor, maar hier even een update!

- Ik heb besloten om vanaf nu één bericht per week te posten. Waarschijnlijk komen die berichten dan pas in het weekend online, want dan heb ik tijd. Morgen (of overmorgen) zal ik een bericht plaatsen over m'n tassencollectie. Hopelijk vinden jullie dat een beetje leuk :-).

- Vandaag ben ik even met m'n moeder naar het dorp geweest en heb ik wat leuke (kleine) dingetjes gekocht. Kijk hieronder mee!


Kerstkaarten van Blond Amsterdam (€ 8,95). In het pakje zitten totaal tien kaarten: van de bovenste foto vijf en van de onderste foto vijf.
Ik heb een Franse (vakantie)vriendin die stroopwafels erg lekker vindt. Alleen helaas zijn die daar niet te koop, dus kwam m'n moeder op het idee om haar met de Kerst een Hollands pakketje te sturen :-). Daarin doen we o.a. van die grote spekkies van Frisia, dropjes, een Oudhollands blik met stroopwafels, een Hollandse sleutel/tassenhanger van de Blokker (die in de folder van deze week staat) en Blond Amsterdam servetten, die ik vandaag heb gekocht.

Zijn ze niet schattig? ;-)
Vorige week ben ik ook nog even naar een stoffenmarkt geweest en daar heb ik ook nog wat spulletjes gekocht.En toen we nog even 'gewoon' gingen winkelen, heb ik ook nog een paar laarzen gekregen :-).


Dat was het wel weer een beetje ...
Morgenochtend ga ik foto's van m'n tassen maken voor een tassenbericht. So ... I hope you like that! :-)
Volgende week gelukkig even een rustig weekje qua school: 'maar' 2 SO's :-).

Xxx Lisanne

2 opmerkingen:

  1. super leuke laarzen!
    waar komen ze vandaan?
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Sas-kia: Ze zijn van het merk FAS en ik heb ze gekocht bij de schoenenwinkel The Company. Anders even google-en op Fas laarzen (anders krijg je alleen andere rare dingen die te maken hebben met Fas ;-)).

    BeantwoordenVerwijderen