Pagina's

woensdag 8 december 2010

Sinterklaas cadeautjes!

Inmiddels heeft de Sint alweer ons land verlaten, maar het leek mij toch even leuk om de cadeautjes die ik 5 december heb gekregen te laten zien.

Bijna al mijn spulletjes bij elkaar.

Zoals je op bovenstaande foto ziet heb ik een chocoladeletter L gekregen (jammie! :-P), Speculaasjes douchegel (eigenlijk had ik die de dag ervoor nog in m'n schoen gekregen), Mattifying Powder voor in je haar van Schwarzkopf  (het is de bedoeling dat het je haar meer volume geeft, alleen bij mij helpt het niet echt? Maar anders wilt m'n moeder het wel van me over nemen :-)), een tube met een 3 minuten masker van Dr Van der Hoog (kun je zo'n 5 tot 7 keer mee doen), een setje Crack nagellak van Pupa, Black Star van Avril Lavigne (de parfum in 15 ml en een minidouchegel), een cupcakedoos met een receptenboekje, 4 schattige vorkjes en 4 flexibele muffinvormpjes (met dat soort vormpjes die je meerdere keren kunt gebruiken) en een ring met strass-steentjes, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten :-$.

Verder heb ik ook nog een pyjama en een badjas gekregen :-).


En de pyjama ...


Vorige week woensdag en donderdag gingen we met dansen (woensdag) en turnen (donderdag) ook nog dobbelen! Mijn ''vangst'' van toen zie je hieronder.

Bovenste rij: 3 brillen en 3 buttons met grappige tekstjes. Middelste rij: 2 nagellakjes (een roze en een topcoat), tenenspreider, 4 paperclips met dieren erop, reinigingsdoekjes van Essence. Onderste rij: een een paar oorbellen.

Persoonlijk vind ik de oorbellen het leukste cadeau van de spulletjes die ik bij het dobbelen heb gewonnen.


Ik ben echt superblij met al m'n cadeautjes!  
Hoe was jullie Sinterklaas? En heb je nog wat leuks gekregen?

Liefs,
Lisanne

3 opmerkingen:

  1. Leuke dingetjes! Oeh, die crack nagellak van Pupa is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes heb jij ook gekregen!
    Dankje voor je lieve comment.

    x

    BeantwoordenVerwijderen