Pagina's

zaterdag 2 april 2011

Yay or Nay: de bloemenoorbeltrend

Sinds GTST-actrices Gigi Ravelli en Marly van der Velden de webshop Kuise Meisjes zijn gestart zie je opeens iedereen met één bloemenoorbel lopen. Persoonlijk vind ik het wel leuk staan, alleen moet je het dan wel met een bepaald kapsel dragen, vind ik. Zo vind ik het heel erg leuk staan met een schuine staart of vlecht naar een kant en dan aan het andere, 'kale' oor zo'n oorbel. Ook staat het nog wel leuk met los haar, alleen als je je haar opsteekt met zo'n oorbel vind ik het echt geen gezicht. Maar goed; iedereen zijn eigen smaak. Wel zou ik dan in het andere oor een gewoon, klein knopje doen, zodat het niet lijkt of je een oorbel vergeten bent in te doen.

De prijzen van de 'echte' Kuise Meisjes oorbellen vind ik iets aan de hoge kant: deze variëren namelijk van € 23,95 tot € 79,95. En dan heb je nog maar één oorbel ook.
Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken: pak of koop een redelijk grote (geen fietswielen, haha) creool, koop wat bloemblaadjes bij de Action (kunnen nooit duur zijn) en neem een leuk bedeltje. Hang het bedeltje met een paar bloemblaadjes aan de creool, hang er wellicht nog een leuk lintje of zoiets dergelijks tussen en klaar is je oorbel!
Ook heb je van deze oorbellen ook weer 'neppers'. Zo heb ik voor € 6,95 -als ik het goed onthouden heb- een leuk paar zien hangen bij de drogisterij DA, waar je ook nog een knopje voor in je andere oor bij kreeg.

Nu mijn vraag aan jou:

Wat vind jij van de bloemenoorbeltrend? Yay or Nay?

Ben je het met mij eens? Of heb je misschien wel een hele andere mening over deze oorbellen? 
Laat het me weten in de reacties!

3 opmerkingen:

 1. ik ben het helemaal met je eens! ik vind het een hele leuke trend en meestal staat het ook nog wel mooi, alleen is een echte idd veel te duur! ik zou denk ik dan ook eerder voor de neppe gaan ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nay,
  ik vind het alleen bij Lorena uit GTST mooi staan... nu iedereen het heeft vind ik het minder worden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YAY !! ik vind dat het je opvrolijkt maar ik wist niet echt dat het een trend was omdat ik nog niet veel mensen ermee heb zien rondlopen. xp

  BeantwoordenVerwijderen