Pagina's

woensdag 17 augustus 2011

The Happy Tag


Deze tag kreeg ik van Iris. Thank you!

Van welke mensen om je heen word je blij?
Vriendinnen, familie, vrienden, sommige klasgenoten en mijn poes. In het bijzonder mensen die aardig/lief voor mij zijn en mensen die me aan het lachen maken.

Van welke make-up producten word jij blij?
Blush, oogschaduw, mascara, oogpotlood, lipbalsem ... eigenlijk bijna alles wel! Als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor blush en nagellak.

Van welke muziek word jij blij?
Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet heel veel muziek luister. Wel heb ik een paar favo artiesten als Adele, Katy Perry, Lady Gaga, Bruno Mars en Rihanna.

Van welke film(s) word je blij?
Uhm, moeilijk! Ik kijk niet erg veel films, als ik films kijk, kijk ik die meestal met vriendinnen of in de bios. Mijn ultimate favorite is toch wel Wild Child, geweldige film.

Van welke internet site word je blij?
Girlscene, blogs, Hotmail (als ik mailtjes van vriendinnen heb), H&M (en andere kledingshops), maar ook van mijn eigen blog wordt ik blij.

Van welk eten word je blij?
Pasta (spaghetti, tagliatelle, macaroni, tortellini ... eigenlijk alle soorten pasta wel), broccoli, witlof (met kaas uit de oven), ovenschotels, pizza, salade, cupcakes, Italiaans ijs en chocola!

Van welke momenten word je blij?
Momenten met vriendinnen en familie/vrienden en momenten waarop ik iets leuks te horen krijg, dat kan variëren van een goed cijfer tot wat we vanavond eten.

Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Uh ... moeilijke, haha! Ik denk dan toch wel dat het goed gaat op school (het staat zo stom om van jezelf te zeggen dat je een beetje slim bent, vind ik) en ook ben ik best behulpzaam. Ook ben ik blij dat ik best creatief ben en goed kan opruimen, haha!
 
Van welke hobby’s word je blij?
Knutselen, naaien, bakken, lezen, bloggen, shoppen (!), turnen, dansen en skiën.
 
Ik tag deze keer even niemand, dus als je 'm wilt overnemen, doe dat gerust!


Waar word jij happy van?

2 opmerkingen:

  1. haha, hier wordt ik blij van ^^. nee, maar ik vind het echt een leuke tag. en van shoppen wordt ik ook wel blij ^^.
    x

    BeantwoordenVerwijderen