Pagina's

zaterdag 13 augustus 2011

Vakantieshoplog


Beter laat dan nooit ... Hier mijn vakantieshoplog van afgelopen vakantie in Frankrijk (waar je hier ook al het verslag van kon lezen). Het meeste heb ik geshopt in Parijs. Op de camping in Bretagne had ik namelijk niet zoveel tijd om te shoppen en toen ik een keer ging shoppen (in Quimper) zag ik niet echt iets super leuks. Hope you like it!


Al op de eerste dag van de vakantie kocht ik bovenstaande tas van GUESS. We waren namelijk aangekomen op onze overnachtingsplaats in een hotel in Rennes en we hadden nog wat tijd om te shoppen voor het eten. Eigenlijk was ik niet iets van plan te kopen, maar toen ik bovenstaande tas zeg én het prijskaartje met bijna 50% korting, nam ik 'm toch mee!


Vorig jaar in Frankrijk hadden mijn moeder en ik een heel leuk winkeltje ontdekt, genaamd 'Cache Cache'. Toen we dit jaar weer hetzelfde winkeltje tegen kwamen (alleen dan een andere vestiging), moesten we natuurlijk even naar binnen. Helaas hadden we niet erg lang de tijd, dus heb ik alleen maar bovenstaand topje gekocht (I love Cupcakes, hihi!).


Ik was al een tijdje opzoek naar een leuke, maar niet te dure spijkerblouse. Bovenstaande zag ik in Parijs in de H&M hangen en kocht ik voor  €19,95.

Excusez-moi voor de rare compositie.

Ook kocht ik bij de H&M nog een zwart basic rokje en topje. Altijd handig!


En tja, sinds mei zit er een Abercrombie winkel op de Champs-Elysée, dus daar moest ik toch wel even naartoe ... Ondanks dat de prijzen me toch wel een beetje tegenvielen, kocht ik bovenstaand vest.


En als souveniertje kreeg ik bovenstaande gum van mijn vader! Thanks dad ;-)

Op zich heb ik nog geen eens zo heel veel gekocht, maar het zijn allemaal wel echt dingen waar ik heel erg blij mee ben.

Hebben jullie nog wat leuks geshopt in/op je vakantie?

6 opmerkingen:

 1. wat een leuke dingetjes!

  Nou je kunt me volgen via bloglovin en gfc..en gfc staat aan de rechterkant...kan zijn dat het verkeerd is geladen ofzow.. moet je later anders eventjes weer kijken of opnieuw laden...

  ( ik kan op de laptop ( waar ik nou zt ) niet ingelogd antwoorden geven.. dus dan maar anoniem.. )

  Liefs desiree van http://www.justmylife-desiree.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke spulletjes! ik vind dat topje met die cupcake echt supersuperschattig! en die tas is geweldig, wat leuk dat er vijftig procent op zat! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingetjes!
  haha die gum! hihi.
  ik vind dat topje met die cupcake superleuk! ♥♥

  ikvolgje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige tas!!

  Nog bedankt voor je reactie trouwens, ik heb inmiddels toch de blauwe jas besteld, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg je. Volg je me terug?
  awonderfulldream.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen