Pagina's

dinsdag 18 oktober 2011

I like: Shabbies Amsterdam


*Edit: Ik ben uiteindelijk voor een ander paar laarzen gegaan. Binnenkort te zien op mijn blog!*

Laarzen, eigenlijk heb ik ze niet meer nodig. Ik heb vorig jaar twee paar gekocht, een paar UGG's en een paar 'gewone' laarzen en beide zien ze er nog prima uit. Maar ja, ik blijf een vrouw (meisje) die van schoenen en tassen houdt ...

Nu is mijn oog gevallen op bovenstaande Shabbies. Shabbies Amsterdam is een merk van Fred de la Bretonière, wat betekent dat er wel een prijskaartje aan de laarzen zit, namelijk € 199,95. Niet niks, maar ik heb het wel voor een paar goede laarzen over.

Dan de kleur. Eigenlijk vind bruin of grijs veel mooier dan zwarte, maar ik wil expres zwart, zodat ik mijn groene en beige broek van de H&M ook in de winter met laarzen aan kan. Ook staat zwart bijna overal bij, dus dat is ook een voordeel. 

Maar aan alle voordelen zitten ook nadelen en dat is ook bij deze enkellaarsjes. Ik ben namelijk heel bang dat de kuitwijdte nogal wijd valt en met mijn dunne benen is dat niet zo mooi. Om daar achter te komen is er eigenlijk maar één oplossing: ze een keer passen in de winkel. Gelukkig ga ik deze week twee keer naar de stad, dus dat zal wel goed komen!

Hebben jullie nog mooie schoenen (laarzen) voor deze winter op het oog?

5 opmerkingen:

 1. sorry... ik vind ze niet mooi.
  Wel leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ze erg mooi! maar je kan ze idd beter echt passen, ze zien er idd best wel wijd uit ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vorige week 2 nieuw paar laarzen gekocht 1 paar goedkope van de H&M en 1 paar die wat duurder zijn, die zitten zoo lekker ben er heel blij mee!

  Shabbies is een heel mooi merk!

  Dankjewel voor je lieve reactie:)

  BeantwoordenVerwijderen