Pagina's

zaterdag 25 december 2010

Merry Christmas & a Happy New Year!

 Bij deze wens ik iedereen het bovenstaande toe! :-)

Ik blijf zelf gewoon thuis met de Kerst, de reden hiervoor is dat we eigenlijk nu nog in Oostenrijk horen te zitten en dus ook bij niemand uitgenodigd zijn om te eten (zie vorige bericht).

Ook zouden we niet echt iets met cadeautjes doen, omdat we al op wintersport zouden gaan. Ik had wel een cadeautje voor mijn ouders gekocht: voor m'n moeder de LINDA en een leuke armband en voor m'n vader een cd. Onverwachts kreeg ik zelf toch nog wel iets kleins; een notitieboekje met een pen van Topmodel :-).

Gisteren hebben we kaasfondue gegeten en vanavond gaan we gourmetten. Morgen gaan we naar de film 'Het geheim', om onze Kerst toch nog een beetje gezellig te maken.

Ga jij nog wat speciaals/bijzonders/leuks doen met Kerst? Of ''gewoon'' weer bij opa & oma of andere familieleden eten zoals elk jaar? (Wat overigens erg gezellig kan zijn!)

Laat jouw kerstplannen achter bij de reacties!

Xx Lisanne

2 opmerkingen:

 1. Mmmm, kaasfondue en gourmetten :)
  Wij eten vanmiddag kalkoen en we hebben eergisteren de pakjes van onder de boom uitgepakt, ik kreeg echt hele leuke dingen, zoals een parfum en bordspel. Ligt er nog sneeuw in Nederland?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lust geen kalkoen xd.
  Welk parfum en bordspel heb je gekregen?
  Hier ligt niet zo heel veel sneeuw meer, meer ijs. Het is aan het dooien (gelukkig!).

  BeantwoordenVerwijderen