Pagina's

donderdag 3 maart 2011

Pupa Crack Nagellak


Van Sinterklaas had ik een setje crack nagellak van Pupa gekregen. Ik had er de tijd nog niet voor gehad om het uit te proberen, maar aangezien ik nu toch vakantie heb en bijna iedereen op vakantie is, leek het me leuk om het nu maar is te doen.

In het setje van Pupa zitten twee nagellakjes; een zilveren onderlaag en de paarse crack nagellak. Als eerste doe je de zilveren nagellak op en na vier minuten wachten het paarse lakje.Voor een mooi, dekkend effect heb je bij beide lakjes aan één laagje genoeg.


En het resultaat ...


Ik vind het resultaat persoonlijk heel gaaf! Ik snap ook best dat je het wat minder mooi vind, je moet er van houden. Het is ook erg simpel om te doen en de lakjes drogen erg snel! Weer eens wat anders dan de French Manicure ...

Hebben jullie wel eens crack nagellak uitgeprobeerd?

X Lisanne

6 opmerkingen:

 1. Supppppeer gaaaf!
  Jij hebt echt mooie handen, ik heb van die lange stengels.
  X!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vet coool! Ik heb ze zelf nog nooit uitgeprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb nog nooit crack nagellak geprobeerd, maar het lijkt me super om eens te proberen! :D en bedankt voor je leuke reactie, ik voel me vereerd! en ja, the animal farm gaat over dieren die de macht in handen nemen en af willen van de boer die geen aandacht aan hen besteedt. heel goed onthouden dus! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw, ik vind het heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is die crack nagellak speciale nagellak?
  Want je hebt als laatste zilver/paars, maar hoe krijg je die vormpjes achtig iets dan??
  Ik snap dat echt niet, of gaat dat er vanzelf af??
  Maar BTW supercool!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Mehnaaz: Ja, crack nagellak is speciale nagellak. Je lakt eerst je nagels met de 'normale' base coat, in dit geval de zilveren nagellak. Vervolgens lak je je nagels met een laagje crack nagellak, bijv. de paarse. Die vormpjes (''cracks'') komen dan vanzelf na een paar seconden.

  BeantwoordenVerwijderen