Pagina's

vrijdag 8 april 2011

Kruidvat shoplog

 

Woensdag was ik al met een vriendin naar de Kruidvat geweest voor de nieuwe collectie van Essence en Catrice, maar helaas voor niets. Toen ik vandaag weer even ging kijken uit school had een medewerkster het net bijgevuld. Ik heb niet heel veel gekocht, maar leek het toch wel even leuk om het aan jullie te laten zien.


Als eerste een gel eyeliner van Catrice in de kleur 010 'Black Jack with Jack Black' (leuke verzonnen!). Ik had er al eentje van Essence, maar die was toch een beetje té creamy/stevig. De substantie van deze vind ik beter: creamy, maar eerder vloeibaar dan stevig.


Bij de gel eyeliner kocht ik ook maar gelijk een kwastje.


Omdat er stapelkorting is bij de Kruidvat en je bij 3 producten 35% korting zou krijgen,nam ik ook nog maar een nagellakje mee.


Het is nummer 530 'Up In The Air'. Normaal gesproken koop ik bijna alleen maar roze of rode nagellak, maar toen ik onderstaande nail art op de blog van Sophie zag, had ik gelijk zin om dat ook eens te proberen (wel met behulp van Konad).

Bron

Hebben jullie al wat geshopt van de nieuwe Catrice/ Essence collectie?

X,
Lisanne

Oh, en voor degene die de prijzen willen weten: de gel eyeliner kostte € 3,99 - het kwastje € 2,49 en de nagellak ook € 2,49. Ik kreeg er nog 35% korting overheen, omdat er stapelkorting bij de Kruidvat is.

10 opmerkingen:

 1. Nee eigenlijk nog niet, maar jij hebt echt super leuke spullen geshopt!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spullen heb je geshopt! Bij ons is de nieuwe lijn er helaas nog neit..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb juist hetzelfde lakje van Catrice gekocht, hij lijkt me echt schitterend!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeeh ik ben echt heel erg benieuwd naar die nieuwe lijn, ik ging vandaag ook even kijken maar toen was het er nog niet. Ik wil echt die gelliner <33.
  leeuke spulletjes heb je geshopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij in de buurt heb je ook nog steeds niet het assortiment van Catrice, echt vaag en oneerlijk haha :p

  BeantwoordenVerwijderen