Pagina's

zaterdag 16 april 2011

Update: mijn week

Hee allemaal!

Was ik net zo goed begonnen, vorige week had ik elke dag wat gepost, heb ik deze week alleen dinsdag wat gepost. En ik had me nog wel voorgenomen om elke dag wat te posten!

Ik had donderdag een Engels examen, genaamd Anglia. Dat is niet een verplicht examen, maar daarvoor kon je je opgeven en laat mij nou weer is zo lekker slim zijn om dat te doen, haha! Uiteindelijk ben ik er nog best wel laat mee begonnen, dus heb ik van vorig weekend t/m afgelopen woensdag al mijn vrije tijd in dat Anglia gestopt. Hoop dat het wat geholpen heeft! Ik krijg helaas pas over 6 weken te horen of ik geslaagd ben, omdat de examens naar Engeland worden opgestuurd en daar nagekeken worden.

Nu ik dit schrijf ben ik heel erg moe, omdat ik vanochtend met mijn moeder naar de stad ben geweest en we heel wat hebben afgeshopt en daarnaast omdat ik heel erg verkouden ben. Ik loop de hele tijd te snotteren, snuiten en hoesten :-S.
Gelukkig ben ik wel voor een zomerjas geslaagd in de stad. Het is uiteindelijk onderstaande jas van de Zara geworden.


Verder heb ik nog wat leuke spulletjes bij de Xenos geshopt (als jullie het leuk vinden plaats ik binnenkort wel even een shoplog daarvan + mijn nieuwe jas). Ook ging ik nog op zoek naar de grijze All Stars (klik), maar helaas kon ik die nergens vinden. Als jullie weten waar ik deze kan kopen, wil je dat dan alsjeblieft even melden in de reacties? (Alleen als het om exact dezelfde gaat graag!)

Morgen wordt het denk ik gewoon weer een standaard zondag, niks bijzonders. Gewoon een beetje huiswerk maken, leren, bloggen etc.

Hoe was jullie week?

Xx Lisanne

Ps: Voor wie ook Sterren Dansen op het IJs gekeken heeft: ben je blij dat Michael Boogerd gewonnen heeft of was je -net zoals ik- voor Jenny?

9 opmerkingen:

 1. Leuk joh, maar wat houdt dan examen precies in??
  dat bloemetje voor aan je stuur kan je kopen bij de hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Jet: Het examen houdt een luistertoets, een leestoets, grammatica en een schrijf opdracht in. Het examen kun je op verschillende niveaus afsluiten, waarbij de 2 hoogste niveaus (Proficiency en Masters) toegang geven tot Engelse universiteiten en hoge scholen.Ik heb Intermediate gedaan.

  Leuk! Maar ik heb nu al zo'n bloemenslinger om mijn stuur :-P.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauuw wat een leeuk jasje! En ik hoop echt dat je die engelse toets goed hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke jas! en veel beterschap nog met je verkoudheid!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke jas ! Wel spannend zo'n examen, wat kan je ermee bereiken ?
  Ik heb gehoord dat die types van All Stars niet meer verkocht worden, ik vond ze ook lange tijd nergens meer ! Maar ik weet wel dat ze bij America Today die modelletjes nog verkopen, maar niet in alle kleuren.. Misschien moet je daar eens gaan kijken :) ?
  Veel beterschap trouwens nog !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Dorien: Eigenlijk niks, haha! Het is gewoon voor jezelf om je Engels te verbeteren of een uitdaging in het vak Engels te hebben. Je krijgt als je geslaagd bent wel een certificaat. Alleen de 2 hoogste niveau's (Proficiency en Masters) geven toegang tot Engelse universiteiten en hogescholen.Ikzelf heb Intermediate gedaan.

  Ahw, wat jammer! En volgens mij zijn ze nog helemaal niet zo heel oud ofso? Bij de Sneakers hebben ze ze wel, alleen dan nét niet degene die ik zoek. Ze hebben wel de grijze in het hoog. Ik heb het ook gevraagd, maar ze komen ook niet meer binnen (ze zijn er ook nooit geweest).
  Dankje voor je tip, zal binnenkort daar eens gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Laat je me weten of je bent geslaagd? Vast wel ;).

  Kun je de schoenen niet online bestellen?

  http://www.zalando.nl/converse-ct-spec-ox-lage-sneakers-grijs-co411a01k-102.html

  X.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Iris:

  Ik had ook al op Zalando gekeken, maar toen waren ze uitverkocht in mijn maat. Dus ik mijn e-mail in gevuld, zodat ze zouden mailen als ie weer binnen was. Dus kreeg ik net een mailtje, dus gelijk besteld! Ze zijn wel iets anders dan dat ik eigenlijk wilde, maar anders kan ik ze altijd nog terugsturen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen