Pagina's

woensdag 6 april 2011

Maybelline Forever Strong Pro Nagellak


Ongeveer een paar weken geleden kreeg ik dit mooie lakje van mijn oma en sindsdien heb ik hem al een aantal keer op gehad. Ik heb nog nooit een review over iets gepost,dus opbouwende kritiek en tips zijn welkom! :-)

De nagellak is van de (vernieuwde) Maybelline Forever Strong Pro collectie en ik heb deze in de kleur Nude Rose, een mooie oudroze kleur. Het kwastje lakt erg fijn, doordat deze iets breder is dan het gemiddelde kwastje. Na twee laagjes dekt het lakje volledig en laat het geen strepen na. Op de verpakking staat dat de nagellak 7 dagen blijft zitten, maar na 4 à 5 dagen kreeg ik wel al wat beschadigingen aan mijn nageltopjes. Een beetje jammer, maar ik vind 4 à 5 dagen al erg veel, omdat de meeste lakjes bij mij altijd maar 2 à 3 dagen blijven zitten (ik gebruik wel altijd een top coat).

De kleur Nude Rose past goed bij mijn nieuwe blazer.

Ondanks dat het lakje niet helemaal 7 dagen blijft zitten, vind ik dit lakje een echte aanrader! De prijs is dan misschien wel iets duurder dan gemiddeld (€ 7,99), maar hij blijft redelijk lang zitten, lakt fijn, laat geen strepen na en gaat er gemakkelijk af met nagellakremover (ook niet geheel onbelangrijk, omdat ik dan niet heel erg hoef te boenen).

Vind je het lakje toch nog een beetje aan de dure kant? Bij de Kruidvat hebben ze nu stapelkorting, waarbij je minstens 25% korting krijgt op make-up (dus ook op nagellak :-)).

5 opmerkingen: