Pagina's

dinsdag 28 juni 2011

DIY: Ringen maken


Laatst kocht ik bovenstaand pakketje 'Ringen maken' voor €1-, bij de Hema, nadat ik deze ringen op Kittehs Cupcakes had gezien. Het zag er bij hun zo leuk uit, dat ik het zelf ook wel wilde proberen!


Naast drie plastic ringen zaten deze drie kleuren verf met een kwastje en stickers in het doosje. Maar ook ik gebruikte nagellak om de ringen te versieren i.p.v. de verf.


En het resultaat! De twee vierkante ringen passen helaas niet om mijn vingers, alleen om mijn pink, maar daar is 'ie dan eigenlijk net weer iets te groot voor. De harten-ring past wel, dus die ben ik wel van plan om te doen. Als je ook zo'n setje van plan bent te kopen, let wel: ik heb al best wel dunne vingers, dus als jij redelijk dikke vingers hebt, dan ben ik bang dat de ringen niet zullen passen. Je kunt ze dan natuurlijk wel aan je buurmeisje/nichtje geven, maak je een ander er ook blij mee :).

Alleen de harten-ring past, helaas ...

Al met al een leuk setje wat ik die ene euro zeker waard vind! Het is echt super leuk om te doen, dus ik ben van plan om nog een pakje te kopen. Ondanks dat niet alle ringen passen, heb je wel iets leuks om te doen :). Misschien leuk om te doen op een regenachtige vakantiedag? (Al hopen we daar natuurlijk niet op, op de regen ^^).

6 opmerkingen:

  1. hihi wat een leuk idee! ik vind die hartjesring echt super, jammer dat die anderen niet passen!! ;) ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. €1 maar?! Wil ik ook wel proberen! Echt leuk! Jammer dat sommige niet passen :'( Ik zou ze aan een ketting hangen en ergens op m'n kamer leggen of iets anderes meedoen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vet leuk om te doen! En dan ook nogeens maar €1!

    BeantwoordenVerwijderen