Pagina's

maandag 27 juni 2011

Small Shoplog - Week 25


Afgelopen week had ik weer eens wat besteld bij Zalando, had ik een nieuwe zonnebril gekocht én had mijn moeder een shirtje voor mij meegenomen uit de stad, dus reden genoeg voor een kleine shoplog!


Afgelopen dinsdag kwam bovenstaand shirtje binnen, besteld bij Zalando. Het fijne van Zalando vind ik de gratis verzendkosten (en de snelle levering), want bij bijv. H&M ben je daar al snel bijna vijf euro aan kwijt. Het shirtje is van het merk Only en kostte € 9,95. Prima prijsje, toch?


Mijn ouders waren afgelopen zaterdag even in de stad en zagen toen bovenstaand shirtje bij Vila hangen. Aangezien ik telkens een soortgelijk shirtje van mijn moeder 'pikte', namen ze deze voor € 5-, voor mij mee :).


En mijn nieuwe zonnebril die ik donderdag bij de V&D kocht voor € 9,95! Naja, 'kocht', mijn oma betaalde 'm ... Lekker simpel, standaard, maar daar hou ik van! De bloemetjes aan de binnenkant maken 'm helemaal af (al hadden die van mij ook wel aan de buitenkant gemogen ...).

De temperatuurmeter hier geeft 34.8 graden Celsius aan! En dan te bedenken dat ik hier binnen maar een beetje achter mijn laptop zit ... Zo maar eens beginnen met mijn folderwijk en daarna even lekker buiten in de tuin zitten. Vanochtend had ik nog een graffiti workshop op school, woensdag boeken inleveren en donderdag rapport ophalen en de diploma-uitreiking van Anglia (ja ja, ik ben geslaagd :-D). En dan zit het schooljaar 2010/2011 er alweer op voor mij, wat gaat dat toch snel!

Hebben jullie al bijna vakantie? En nog wat (in de sale) geshopt?

2 opmerkingen:

  1. leuke shoplog. Ook mooie zonnebril, vandaag had je die hard nodig ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. proficiat dat je geslaagd bent! ik vind je zonnebril echt schitterend superprachtig mooi! en je bloesjes vind ik ook leuk ;) ♥

    BeantwoordenVerwijderen