Pagina's

zaterdag 25 juni 2011

NOTD: essence witte crack nagellak


Zoals beloofd, hier een NOTD van de witte crack nagellak van essence. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er meer van had verwacht toen ik hem swatchete. De scheurtjes zagen er op het nagelwiel gewoon wat mooier uit. Zo zit er op mijn middelvinger bijvoorbeeld maar één scheurtje en op mijn wijsvinger weer heel veel. Ik snap dat het nooit gelijk kan zijn, maar als de scheurtjes dan een beetje gelijke vormen hebben, oké. Maar hier lijkt het eerder of ik mijn nagels wit heb gelakt en er toen iets mis is gegaan. Toch is het voor nog geen twee euro een leuk lakje, wat een best aardig effect geeft, maar in het vervolg pak ik toch liever die van Pupa. De zwarte crack variant schijnt trouwens beter te zijn.


Hoe is jullie ervaring met crack nagellak?

PS: De zijkanten van mijn nagels zijn er ernstig aan toe met al die velletjes. Iemand tips? Ik gebruik al Lemony Flutter van Lush.

4 opmerkingen:

 1. mh ja, ik vind hem ook niet zo heel mooi op je nagels, wat jammer! en ik heb ook vaak last van die velletjes, ik smeer mijn nagels en handen gewoon elke avond in met een vettige handcrème ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Good nail polish! If you go pass from me;)
  We can follow each other! I'll be waiting, Good Sunday
  Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 3. like youre blog!
  I'm following now!
  wanna follow me?
  love,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je moet het ook dun erop smeren en ik zou een meer contrasterende kleur gebruiken, ik heb net zelf zilver nagellak opgedaan, en daar de zwarte crack overheen, supermooi!!!
  je kunt elke nagellak op de ondergrond gebruiken, in jou geval zou ik eens paars als ondergrond gebruiken of zwart.

  BeantwoordenVerwijderen