Pagina's

vrijdag 24 juni 2011

My musthaves - Summer 2011



#1 & 2. Friis & Company tas
Niet dat ik deze onwijs leuke tas met strik van Friss & Company echt van plan ben te kopen (vooral vanwege de prijs (€ 59,95) en ook omdat ik niet echt een nieuwe tas nodig heb), maar een plek op 'My musthaves' voor deze zomer vond ik 'm wel waard.

#3 & 4. Spijkerblouse
Sinds ik leuke outfit foto's met een spijkerblouse in de 'Glamour' heb gezien, ben ik verkocht en wil ik ook zo'n blouse! Super leuk op een witte broek of geknoopt op een taillerokje. Hierboven zie je twee modellen die ik leuk vind (#3 is van Object, via Zalando en #4 van Vero Moda, via Asos).

#5 & 6.Triwa horloges
Deze horloges vind ik al een tijdje erg leuk! Mooie kleuren, mooi model en weer eens wat anders dan het standaard zwart/ wit. Helaas zijn ze een beetje te groot voor om mijn dunne pols, maar kijken mag altijd :-).

#7. Witte blazer
Witte blazers; erg leuk voor in de zomer en vooral nu met de colorblocking-trend is het leuk om er dan een fel shirtje onder te dragen. Bovenstaande is van de H&M, maar kan ik nu niet meer op de H&M-site ontdekken ...

#8. Kledingstuk met kant
Kant, je vind het mooi of niet. Persoonlijk vind ik het wel erg leuk, vooral als het bijv. in een top terugkomt. Zo wil ik nog heel graag een top van (met een gedeelte van) kant, maar bovenstaand vestje van ONLY vind ik ook erg leuk.

#9. Gebloemd rokje of shirtje
Lekker vrolijk voor in de zomer! Ik wil nog graag of een leuk gebloemd shirtje voor op mijn zwarte rokje of een gebloemd rokje voor onder een zwart/ wit shirt.

#10. Roze short
Ah, dat vind ik toch zo leuk, hè! Een pastelroze short! Vooral hoe Chiara van The Blonde Salad hem hier gecombineerd heeft. Superleuk met lekker weer onder een simpel wit shirtje.

#11. Zonnebril
Toen ik bovenstaande collage maakte, had ik nog geen nieuwe zonnebril. Echter vandaag (wanneer jullie dit lezen gisteren), heb ik een zonnebril bij de V&D gekocht die erg op bovenstaand model lijkt. Nu wil ik alleen ook nog graag een rondere versie.

#12. Clutch/portemonnee van Jane Norman
Deze XL-portemonnee van Jane Norman vind ik echt super leuk! Maar het 'probleem' is dat ik net een nieuwe portemonnee heb en deze een beetje duur (hij kost € 20-,) vind om er 'zomaar' bij te kopen.Hopelijk is er snel een aanbieding bij de V&D!

Heel eerlijk gezegd heb ik helemaal niet per se iets nieuws nodig, maar het is altijd leuk om collages en/of wishlists te maken van spullen die je erg leuk vind :-). Als ik weer eens in  de stad ben, ga ik sowieso even kijken voor een short, gebloemd rokje/shirtje en een spijkerbloes. Ojaa, en een zonnebril en de portemonnee van Jane Norman! Kijken mag altijd toch? ;-) Trouwens, vandaag (gisteren) is officieel de sale bij veel winkels (zoals H&M, Zara, V&D en Bijenkorf) begonnen! Nog een reden om de stad weer eens te bezoeken!

Wat zijn jouw musthaves voor deze zomer?

3 opmerkingen:

  1. ik hou van kant! en dat jeans-shirt vind ik ook leuk ;) ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. idd, t roze shortje is erg leuk!
    en gebloemd rokje is erg mooi, k heb er gelukkig 1 :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou zo bijna alles over kunnen nemen voor mijn musthaves!

    BeantwoordenVerwijderen