Pagina's

maandag 20 juni 2011

Op zoek naar ... een vakantiejob

Yop, je leest het goed; ik ben op zoek naar een vakantiejob (haha!). Op dit moment doe ik namelijk één folderwijk, maar voor in de vakantie vind ik dat een beetje weinig. In totaal ben ik vier weken thuis, ik ga twee weken naar Frankrijk en één week op kamp, dus wil (moet) ik wat te doen hebben in de vakantie.

Ik ben al langs de HEMA geweest om om een werk/sollicitatieformulier te vragen, maar daar zeiden ze dat ik op de site moest kijken bij Vacatures, maar daar stond helaas niks bij voor bij mij in de buurt. Nu is het ook nog zo dat ik pas 15 ben, dus eigenlijk alleen nog maar vakken mag vullen in een winkel. En heel eerlijk gezegd heb ik ook nog wel een paar eisen; zo heb ik geen zin om vakken te vullen bij de AH (bij de broodafdeling lijkt me daar wel weer leuk) en geen zin om tomaten te plukken in een warme kas. Ik ga zo wel even een online sollicitatie sturen naar een Kruidvat hier in de buurt. Dan zie ik wel waar het op uit draait.

Weten jullie nog leuke vakantiebaantjes voor een 15-jarige? En wat doen jullie zelf?

3 opmerkingen:

  1. ik werk bij de dstore (een kleding/sportwinkel), vind het echt superleuk! je kan best gewoon je cv een paar keer afprinten en dan heel de stad doorlopen en in elke winkel gaan vragen of ze nog iemand nodig hebben, er zal toch wel iemand ja zeggen?!!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. very cute! love it :)

    natalieoffduty.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen