Pagina's

dinsdag 14 juni 2011

Jelly Beans


Wie kent ze niet; de gel-achtige boontjes in verschillende kleuren. Toen er laatst een vriend van mijn moeder op bezoek kwam, nam hij ze voor mij en mijn broertje mee. Ik had ze wel al eerder op, maar de 'echte' had ik nog nooit gegeten. De 'neppe' vond ik altijd wel lekker, maar werd er al snel misselijk van en de smaken waren niet heel bijzonder. Maar hoe zat dat dan met de 'echte'?

Ik moet eerlijk zeggen dat als ik er van deze nog teveel neem, er ook misselijk van wordt. Maar de smaak ... die is gewoon echt! Als ik bijv. Buttered Popcorn neem, lijkt het ook echt of je popcorn in je mond hebt! En ook bij Cinnamon is dat zo, puur kaneel! Ik vind die dan niet zo heel lekker, maar je proeft wel ├ęcht kaneel en niet zo'n snoepje met wat kaneel smaakstoffen.

(Klik voor een grotere afbeelding.)

Ook staan er op de zijkant van de verpakking leuke combi's die je met de verschillende beans kunt maken.


Al met al leuke snoepjes om eens te proberen. Ze zullen waarschijnlijk niet mijn favoriete snoepje worden (chocola boven alles), maar alleen al voor de heb en om eens uit te proberen zijn ze hartstikke leuk en lekker. Naast de tien soorten die ik heb, zijn er nog veertig andere soorten waaronder Toasted Marshmallow, Caramel Corn, Tutti-Frutti en Chocolate Pudding.

5 opmerkingen:

 1. ah wat leuk! ik ben ook echt dol op die snoepjes, helaas heb ik nog nooit de echte gegeten ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat grappig zeg, die smaken! Ben ook benieuwd naar de echte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauwi leeuk blog. Ik heb ze een keer gekocht bij de jamin! Suikerspin is mijn favo. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou zelf niet zo van zoettigheid! Maar lijkt me wel een keer leuk om te proberen! Super leuk blog heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen