Pagina's

zaterdag 27 augustus 2011

Doen of niet doen: BB Curve 8520


Ik zit met een dilemma. Ik loop al een tijdje in mijn hoofd om een nieuwe mobiel te kopen. Op dit moment heb ik nog mijn eerste echte mobiel (uit de brugklas), namelijk de Samsung M300 Gold-White. Het is een fijne mobiel hoor, begrijp me niet verkeerd, maar geef toe dat 'ie nog wel een beetje uit de Middeleeuwen afstamt. Op zich kan ik er nog wel meeleven, hij werkt nog goed en ik heb geen apps e.d. nodig, maar aan de andere kant wil ik sneller kunnen sms'en en bellen. Ook doet de Samsung soms een beetje raar, bijv. ik verstuur een bericht aan iemand, maar diegene heeft hem nooit ontvangen? Vaag en ook toont hij geen Verzonden berichten wat ik erg vervelend vind. Daarnaast kan ik de foto's van mijn mobiel ook niet op mijn computer zetten.

Maar welke mobiel zal ik dan kopen?

Mijn oog is gevallen op de BlackBerry Curve 8520. Deze is nog redelijk betaalbaar en met het Qwerty-toetsenbord kun je snel sms'en. Daarnaast zitten er functies op als internet, camera etc. en ook is 'ie nog een beetje hip, haha! Maar aan alle voordelen zit ook een nadeel: hij is nu € 132,50, wat zeker niet duur is voor een BB, maar nog altijd veel geld om 'zomaar' even uit te geven. Oké, even alle voor-en nadelen op een rijtje:

+ Snel sms'en en bellen
+ Qwerty-toetsenbord, zie hierboven. Ook heb ik zelf het idee dat een BB steviger is en meer kan hebben dan een Touch Screen-mobiel.
+ Functies als internet etc.
+ Handig formaat, niet te groot, niet te klein. Past in je broekzak.
+ Bij de Wehkamp is deze nu in de aanbieding met Vodafone als provider. Dit komt voor mij goed uit, omdat ik mijn nummer wil behouden en mijn andere mobiel ook Vodafone is.

- De prijs: €132,50 blijf ik veel geld vinden, zeker voor een mobiel.
- Heb ik wel echt een nieuwe mobiel nodig? Op mijn oude mobiel kan ik ook gewoon sms'en en bellen en daar gaat het voor mij tenslotte toch om.

Wat denken jullie? Doen of niet doen?

Ps: Of raden jullie misschien wel een ander mobieltje aan?

6 opmerkingen:

 1. nouu, ik heb net een nieuwe mobiel gekocht. NET!
  de samsung chat. die is ook hartstikke fijn, en heeft eigenlijk als wat die ook heeft. alleen geen pingen. Ik heb hem in het wit. En is toch wel wat goedkoper. De witte is 100 euro en een zwarte of rode of is rond de 85 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou hem nog wel doen ^^. Ik zou vooral een gsm willen om ook muziek te beluisteren ^^. & de prijs valt ook nog redelijk mee... Dus ik zou 'ja' zeggen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik had die ook gekocht
  had er zoveel problemen mee!
  niks deed het, dus heb hem terug gebracht
  ook veel andere hoorde ik klagen over deze mobiel
  ik heb nu ook de samsung chat gekocht en ben er tot nu toe heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zou het gewoon doen haar! €135 voor een Blackberry is toch niet zoveel? Mijn huidige gsm is er één van Samsung (txt), die was ook wel rond de €100. Behoorlijk duur, maar het is wel mijn bedoeling om er lang mee te doen, dus niet na twee jaar al een nieuwe te kopen. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou het niet doen.. ik heb er ook veel slechte commentaren over gehoord. Maar ik vind hem wel mooi! ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt ook soort gelijke mobielen met toetsenbord, maar dan veel goedkoper!
  http://www.htc.com/nl/product/chacha/overview.html

  BeantwoordenVerwijderen