Pagina's

zondag 25 september 2011

Oostenrijk!

Jaaaa! Morgenochtend om half 6 vertrek ik dan eindelijk met school naar Oostenrijk om een week lang te snowboarden, feesten en lachen! Oké, eigenlijk zullen we maar 4 dagen op de piste te vinden zijn, omdat we ook nog een dag + nacht totaal aan reistijd kwijt zijn, maar dat mag de pret niet onderdrukken. Je kon kiezen uit snowboarden of skiën, maar aangezien ik al kan skiën, heb ik voor snowboarden gekozen. Stiekem ben ik daarin geen beginner meer, want ik heb het al eens 3 dagen gedaan, maar aangezien ik toen niet heel ver vooruit kwam, ga ik het nu gewoon nog eens proberen!

Ik heb er zin in!
Tot over een week!

Liefs, Lisanne

Ps: Ik weet dat ik mijn blog een tijdje verwaarloosd hebt, maar 4 VWO blijkt toch zwaarder te zijn dan ik had gedacht. Na de werkweek zal ik mijn blog weer proberen op te pakken.

6 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier! Het is altijd leuk om de bergen in te gaan om te gaan skieen! haha. xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ah wat leuk dat je met je klas naar Oostenrijk gaat! veel plezier, geniet ervan! en ik snap het best hoor dat je minder update, ik heb dit jaar blijkbaar ook onderschat en zit ook véél minder op de computer dan vorig jaar omv tijdsgebrek... tja, veel kunnen we er niet aan veranderen zeker? school gaat nu eenmaal voor! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier! En ik snap wel dat je wel wat tijd nodig hebt voor school!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi ja mijn Uggs zitten echt héérlijk ;) hoe was het in Oostenrijk? ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. we want more, we want more!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely post!!!!
  I wanna invite you on my blog!!
  the new post is about an outfit called "our life in comic stripes" and it has something about your first date,yes yours!!8)

  if you like my blog follow me!! I always follow back <3

  BeantwoordenVerwijderen